Ova stranica koristi „kolačiće“ za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda slažete se sa korištenjem „kolačića“.

Naslovna
 
 

S5 Box

Riječi korisnika

Portal www.poslovni.hr, 3.svibanj 2013., članak: " Analizirali smo: Koji su najbolji računovodstveni programi?" 

"Među najbolje programe svrstao se i program "Korp" tvrtke Infokom iz Splita radi svoje pristupačnosti. To je jedan od prvih izvornih Windows računovodstvenih sustava na tržištu. Vrlo je jednostavan za korištenje,a napravljen je tako da se prilagođava svakom korisniku individualno. Svi dijelovi programa su postavljeni logički što znači da je nepotrebno veliko predznanje o računovodstvu i informatici. Programe "Korp" softvera odlikuje kratka 'krivulja' učenja, jednostavnost te možda čak i najprihvatljivija cijena na tržištu. Prema potrebama moduli programa se mogu nadograđivati, a i za sva pitanja postoji stalna korisnička podrška, što taj program čini jedan od boljih jer korisnik nije prepušten sam sebi. Palac gore, svakako za preporučiti!"

 

mr.sc. Amela Hanić zamjenica direktora, Hotel "Lovran" - Lovran

"Kao dugogodišnji korisnik, program Recepcijskog poslovanja možemo preporučiti kao jednostavan i efikasan program koji omogućava nesmetanu izvedbu svih poslova vezanih uz recepciju hotela. Program pruža i mogućnost raznih izvješća za ostale odjele i upravu hotela, čime je olakšano poslovanje cijelog hotela i same tvrtke. Osobito zadovoljstvo pruža suradnja s profesionalnim i izrazito ljubaznim djelatnicima tvrtke Infokom."

 

Joanne Đonlić direktorica i vlasnica, Villa Varoš - Split

"S velikim zadovoljstvom preporučujem Infokom budućim korisnicima. S njima surađujem već nekoliko godina te sam korisnica programa Recepcijsko poslovanje. Program je vrlo jednostavan te na visokoj razini olakšava posao i snalaženje u državnim propisima. Posebno sam zadovoljna s osobljem koje servisira program te pruža pomoć na profesionalni način."

 

Knjigovodstveni obrt "Gorda" vl. Gordana Čeko, Šibenik, Varaždinska 29

"Korisnik sam programa Obrt i Plaća kojima sam izuzetno zadovoljna jer su pregledni i jednostavni za korištenje. Posebno sam zadovoljna  ljubaznim i stručnim osobljem koje je uvijek spremno za suradnju te  zaslužuju sve pohvale na brzini i kvaliteti u rješavanju problema usprkos stalnim zakonskim izmjenama, Vaše programe zbog toga preporučam svim budućim korisnicima."

 

ELEK - knigovodstveni servis, Otok

"Koristimo Vaše programe: Korp 4.3.3, Obrt 4.9, Plaće, Blagajna, Putni nalozi i Virmani 3.7. Programi su jednostavni i pregledni za korištenje, pravovremeno prate sve zakonske promjene i zadovoljavaju sve potrebe kjniženja. Vaše osoblje je uvijek ljubazno i spremno riješiti sve naše zahtjeve i upite. Vaše programe najtoplije preporučam svim budućim korisnicima. "

 

Saša Laszlo  LAS,  servis i prodaja informatičke opreme  

"Knjigovodstvo vlastitog obrta mi je vodio knjigovodstveni servis dok nisam kupio OBRT 4.5 (sada 4.9). Prijelaz na samostalno vođenje knjigovodstva uz OBRT 4.9 je bio bezbolan i od tada nemam nikakvih problema sa knjigovodstvom. Sve vodim sam, u svakom trenutku znam točno stanje poslovanja, neplaćenih računa i ostalog. Program svakako preporučujem jer stvarno nema nikakvih problema u radu."

 

"TEHNA" industrijska elektronika i automatika,Sinj  

"Zadovoljstvo nam je što već nekoliko godina radimo sa ljubaznim i nadasve pouzdanim timom INFOKOMA. Program je jednostavan, intuitivan i vrlo fleksibilan. Posebnu pohvalu zaslužuje ažurno servisiranje programa zbog čestih zakonskih izmjena."
 
Srdačan pozdrav,
TEHNA
Nada

 

Vera Zukić, knjigovodstveni servis "Ivero" Makarska

"Korisnica sam programskih rješenja za obrt i plaće od 2002.godine. Do danas nisam imala problema sa korištenjem navedenih programa, dapače svojom jednostavnošću i preglednošću uvelike su mi olakšali rad. Servisiranje navedenih programa nikad nije bio problem usprkos konstantnim zakonskim izmjenama, a sve zahvaljujući ljubaznim i susretljivim djelatnicima Infokoma."

 

CONTRAST-SAVUDRIJA,Jovica  Rađenović

"Poštovani,
 
Sa zadovoljstvom mogu konstatirati, da smo korisnici Vašeg operativnog programa Obrt 4.9 protekle dvije godine.U navede- nom periodu nikada nismo imali problema u poslovanju s vašim programom,naprotiv u velikoj mjeri nam je olakšao posao i pospješio kvalitetu naše uslužne djelatnosti.Istodobno uz vaše oljubazno osoblje servisiranje programa bilo je zadovoljstvo, uprkos stalnim izmjenama zakonskih propisa."
CONTRAST-SAVUDRIJA
Jovica Rađenović

 

Renata Samardžić  Knjigovodstveni servis Fran  Zagreb

"Već duže vrijeme koristim program Obrt kojim sam izuzetno zadovoljna. Program je vrlo jednostavan, sveobuhvatan, a i cijene su pristupačne. Također bih pohvalila uvijek ljubazno osoblje INFOKOMA. Ovaj program bih preporučila svakome."

 

Jelena Gotovac, Neven knjigovodstveni servis Split

"Izuzetno sam zadovoljna radom slijedećih knjigovodstvenih programa: Korp 432, Plaće i Osnovna sredstva. Program je jednostavan i pregledan tako da ga može koristiti i početnik, ali i stručnjak. Posebno sam zadovoljna ljubaznim i pristupačnim osobljem koje mi je uvijek na raspolaganju."

Jagoda Žic, Adriana marketing d.o.o. knjigovodstveni servis Zagreb

"Koristimo programe Obrt, Plaće i Virmani te smo zadovoljni programima i međusobnom suradnjom."

 

Dragan Mirosavljević, Atletski klub "MARATHON 2006" , www.marathon2006.hr

"Zbog obveza često mijenjam lokaciju Čazma-Daruvar-Čazma pa tako i Vaše knjigovodstvo za obrtnike "putuje" na toj relaciji. Uz svesrdnu pomoći susretljivost Vaših djelatnika do sada u knjiženju nije bilo problema, zaostataka. Svoju zahvalu prosljeđujem vrijednim djelatnicima INFOKOMA-a. "

Preuzmite TeamViewer

Vijesti i obavijesti

Sretni blagdani
Utorak, 24 Prosinac 2019
article thumbnail

Riječ direktora

Poštovani partneri,

dopustite da Vam se obratim sa par riječi.

Tvrtka Infokom je sa vlastitim Windows poslovnim rješenjima prisutna već punih 20 godina na hrvatskom tržištu. Na počektu našeg poslovanja velika većina domaćih proizvođača poslovnog softvera nudila je rješenja za DOS operativni sustav dok je naše opredjeljenje bilo izrada rješenja isključivo za Windows platformu.

Vrijeme je pokazalo da je naša odluka bila ispravna, a iskustva koja smo pritom stekli dala su nam stratešku prednost  nad konkurencijom te omogućila da s vremenom steknemo široku bazu korisnika te na taj način osiguramo stabilno poslovanje i kontinuirani rast. Tvrtka Infokom danas se može pohvaliti sa preko 1500 izvršenih instalacija u poduzećima i obrtima različitih profila.

Naš stav od početka je bio da kvalitetan softver mora biti popraćen jednako kvalitetnom podrškom. Programi se moraju kontinuirano i na vrijeme ažurirati, a problemi klijenta u što kraćem roku riješiti. Svim našim partnerima pristupamo s jednakim zanimanjem i s jednakom pažnjom te nastojimo stvoriti prijateljski ugođaj u kontaktima. I to je ono nešto što nas posebno izdvaja od konkurencija i što naši korisnici cijene te nas nagrađuju dugogodišnjom vjernošću.

Premda je naša specijalizacija razvoj i održavanje KORP poslovnog  softvera, našim korisnicima pružamo i popratne usluge od kojih ističemo:

- Računovodstveni konzalting

- Savjetovanje kod nabave hardvera

- Implementacija i održavanje hardvera

- Izrada web stranica

Na ovaj način korisnici dobivaju široki  spektar usluga na jednom mjestu što značajno pojednostavljuje njihovo poslovanje.

Naš cilj je učiniti sve naše korisnike našim partnerima te kroz zajedničke nastupe postići značajan uspjeh na poslovnom planu.

Nadamo se da ćete u našoj tvrtki prepoznati stabilnog i kvalitetnog partnera te se pridružiti brojnoj obitelji zadovoljnih korisnika.

Tko je online

Imamo 18 gostiju i nema članova online

Knjigovodstveni programi, program za hotelsko i agencijsko poslovanje, ugostiteljstvo i maloprodaju

Firma INFOKOM SOFTWARE & CONSULTING se već preko 20 godina bavi izradom softvera. U tom razdoblju stekli smo povjerenje više od 1500 klijenata. Od softverskih riješenja možemo se pohvaliti pouzdanim knjigovodstvenim programima za male, srednje i velike poduzetnike. Osim knjigovodstvenih programa nudimo programe za hotele i agencije. Bilo da se radi o obrtu ili poduzeću imamo kvaliteno i pouzdano riješenje za Vas.

Osim izrade poslovnih riješenja, na usluzi Vam stoji i naš odijel za pružanje podrške, koji Vam je spreman pomoći prilikom rada u programu. Svi programi se ažuriraju sukladno zakonskim promjenama.

 

"Neka knjigovodstvo postane zadovoljstvo"
Infokom Software & consulting
Adresa:
Trg hrvatske bratske zajednice 3 a
21 000 Split
Radno vrijeme:
Pon. - Pet. 8:00 - 16:00

Telefon:
021/395-999
021/395-777

Riječ korisnika

knjigovodstveni programi| računovodstveni programi| poslovni programi| knjigovodstvo| računovodstvo| fiskalna blagajna| putničke agencije| recepcijsko poslovanje| program za knjigovodstvo| računovodstveni programi| knjigovodstveni programi| poslovni programi|